Pasta med cremet avocado-basilikum-sauce
29. marts 2019
af
Cecilie Sofie Svensson.
Foto: Stine Christiansen
Den cremede avocadosauce smyger sig omkring den friskkogte pasta og gør aftensmaden til en sand fornøjelse. Retten er både nem og hurtig at lave.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær avocadoerne i halve, fjern stenen, og skrab avocadokødet ud med en ske.
Rist pinjekernerne på en tør pande, og lad dem køle af. Riv parmesanen. Pil bladene af basilikumplanten.
Blend avocadokødet med pinjekerner, parmesan og basilikumblade i en blender, til saucen er ensartet.
Kog spaghettien efter pakkens anvisning.
Vend den friskkogte pasta med avocado-basilikum-saucen. Pynt med basilikumblade, friskrevet parmesan og friskkværnet peber. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk