Pasta med citronsauce

10. august 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Skal det være simpelt og godt, så prøv denne pasta med citronsauce og rigeligt parmesan på toppen.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
Riv skallen af halvdelen af citronerne, og pres saften af dem alle.
Rør citronsaft, citronskal og olivenolie sammen. Riv parmesan, og vend den i citronblandingen. Krydr med salt og peber.
Vend den friskkogte, afdryppede pasta i citrondressingen.
Pynt med krydderurter og parmesan, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar