Pasta med citronsauce
10. august 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Skal det være simpelt og godt, så prøv denne pasta med citronsauce og rigeligt parmesan på toppen.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
Riv skallen af halvdelen af citronerne, og pres saften af dem alle.
Rør citronsaft, citronskal og olivenolie sammen. Riv parmesan, og vend den i citronblandingen. Krydr med salt og peber.
Vend den friskkogte, afdryppede pasta i citrondressingen.
Pynt med krydderurter og parmesan, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk