Pasta med citronflødesauce og grøn salat
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
En nem pastaret med skøn citronflødesauce, som tager sig flot ud på bordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen som anvist på pakken, og lad ærterne koge med de sidste 2 minutter.
Hæld den kogte pasta og ærterne til afdrypning i en sigte.
Skyl salaten, og skær den i mundrette stykker. Skær avocadoen i halve, og fjern sten og skal. Skær den i skiver, og fordel den over salaten.
Rør olivenolie og balsamico sammen, og smag til med finthakket hvidløg, salt og peber.
Pres saften af citronen. Bring bouillon, fløde og citronsaft i kog i en gryde. Smag til med salt og peber.
Vend citronflødesaucen med pastaen, og pynt med masser af mynte. Servér pastaretten sammen med salaten og evt. godt brød til.
Tip!
Kan du ikke undvære kødet, så steg et par kyllingefileter på panden, det passer godt til citronflødesaucen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk