Pasta med cherrytomater og basilikum
24. november 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Skal maden på bordet i en fart, er denne pastaret med cherrytomater og basilikum et sikkert kort. Fra du pakker varerne ud af indkøbsnettet, til det står en velsmagende aftensmad på bordet, går det kun 15 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pasta efter anvisning på pakken. Gem 2 dl af kogevandet, når pastaen er færdig.
Skær tomaterne i kvarter, og pluk basilikumbladene fra stilkene. Hak skalotteløg fint, og vend tomat, basilikum, løg og rucola sammen.
Bland honning, olie, salt og peber med tomaterne.
Vend tomater og pasta sammen i en pande. Tilsæt lidt af pastavandet ad gangen, til pastaen får en mere cremet konsistens.
Rist pinjekernerne i en tør pande, og hak dem groft.
Riv parmesan, og drys pinjekerner og parmesan over pastaen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk