Pasta med brøndkarsepesto og mozzarella
1. juni 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
Pasta med pesto er det oplagte valg, når der skal hurtig aftensmad på bordet. Servér gerne med en grøn salat til.
Ingredienser
Sådan gør du
Klip eller pluk brøndkarsen groft. Stilkene er ikke så seje, så kom bare dem med i blenderen.
Rist pinjekernerne let på en tør pande. Pil hvidløg. Riv parmesan. Pres citronen.
Blend brøndkarse, pinjekerner, hvidløg og parmesan sammen. Tilsæt olivenolie, og smag til med salt og citronsaft.
Kog pastaen al dente i rigeligt og saltet vand. Dræn vandet fra, men gem lidt. Vend pastaen med halvdelen af pestoen og en smule kogevand.
Anret den i dybe, gerne varme tallerkener, og top med mozzarellabrud og et godt skud peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk