Pasta med bresaolaruller, bagt rødbede og trøffelolie
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Med kun seks ingredienser ved hånden kan du trylle et italienskinspireret, dejligt og dekorativt måltid frem. Trøffelolie har en markant smag, som gør denne simple ret til noget helt særligt.
Bemærk
Bagetid, rødbeder: 50 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skyl rødbeden, læg den i et lille ovnfad, og bag den i ovnen i 50 minutter. Når den er let afkølet, kan skallen lige smuttes af.
Kog pastaen efter pakkens anvisning.
Skyl og tør persillen. Rul bresaolaskiverne sammen 1 ad gangen omkring et par persillekviste.
Hæld vandet fra pastaen i en sigte, men gem 1 dl fra af kogevandet, og hæld det tilbage i gryden. Hæld også den afdryppede pasta tilbage i gryden. Rør trøffelolien i pastaen sammen med groftrevet parmesan.
Anret pastaen på et stort fad med bresaolarullerne på toppen. Skær den bagte rødbeder i tynde skiver på langs, og fordel dem oven på retten. Riv gerne lidt mere parmesan ud over retten lige før servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk