Pasta med blåmuslinger, porrer og urter

28. november 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Pastaen får den dejligste smag fra muslinger, grøntsager, hvidvin og fløde. Servér retten med godt brød til.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl muslingerne, og tjek, at de allesammen er lukkede og hele.<br /> Kassér dem, der evt. er åbne, og dem, der ikke lukker ved et let bank mod bordpladen.
Kog pastaen al dente i en gryde med letsaltet vand efter anvisningen på pakken.
Pil og hak skalotteløg, og rens og snit porre og bladselleri.<br /> Skræl gulerødder, og skær dem først i kvarte og dernæst i skiver. Sautér grøntsagerne i olivenolie på en sauterepande et par minutter.
Hæld hvidvin og fløde i gryden, og kop det op. Hæld muslinger i, og læg låg på gryden. Lad det hele simre 4 minutter under låg.
Kassér de muslinger, som ikke er åbne, og vend muslingegryden med friskkogt pasta.
Smag til med salt og peber, drys godt med skyllet, hakket persille, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar