Pasta med bagt græskar og salsicciapølse

6. december 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Den saftige salsicciapølse er spækket med smag og er også oplagt at bruge på en hjemmelavet pizza.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Skyl græskarret, og skær det i tern a 1½ cm. Fordel ternene på en bageplade med bagepapir, og dryp olie over.
Krydr græskarternene med salt og peber, drys rosmarinblade over, og bland godt sammen. Bag græskarternene i ovnen i 25 minutter.
Kog pastaen efter pakkens anvisninger. Afdryp. Pil og hak hvidløg fint. Skær pølserne i små stykker.
Steg hvidløg, pølser og rosmarinblade på en stor pande i 3-4 minutter. Tilsæt bagte græskartern og fløde, og lad det simre i yderligere 5 minutter.
Vend revet parmesan i retten, og smag til med salt og peber. Vend den afdryppede pasta i retten.
Servér pasta med bagt græskar og salsicciapølse rygende varm med et drys friskrevet parmesan på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar