Pasta med bagt græskar og salsicciapølse
6. december 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Den saftige salsicciapølse er spækket med smag og er også oplagt at bruge på en hjemmelavet pizza.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Skyl græskarret, og skær det i tern a 1½ cm. Fordel ternene på en bageplade med bagepapir, og dryp olie over.
Krydr græskarternene med salt og peber, drys rosmarinblade over, og bland godt sammen. Bag græskarternene i ovnen i 25 minutter.
Kog pastaen efter pakkens anvisninger. Afdryp. Pil og hak hvidløg fint. Skær pølserne i små stykker.
Steg hvidløg, pølser og rosmarinblade på en stor pande i 3-4 minutter. Tilsæt bagte græskartern og fløde, og lad det simre i yderligere 5 minutter.
Vend revet parmesan i retten, og smag til med salt og peber. Vend den afdryppede pasta i retten.
Servér pasta med bagt græskar og salsicciapølse rygende varm med et drys friskrevet parmesan på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk