Pasta med bacon, svampe og gremolata

En lækker og nem pastaret med sprød bacon, svampe og gremolata.

Pasta med bacon, svampe og gremolata
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Stine Christiansen, Skovdal Nordic

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Gremolata er en italiensk betegnelse for et smagfuldt drys, der som udgangspunkt altid indeholder friske krydderurter og revet citrusskal. Svampene leverer en skøn umamismag sammen med bacon og parmesan, der også står for den salte smag. Det bitre strejf kommer i nogen grad fra persille og i høj grad fra citronskallen, som også leverer en diskret syrlighed. Sødmen stammer sjovt nok fra baconen, som – når den bliver stegt på panden – karamelliserer en anelse og derved udvikler sødlige undertoner.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'