Pasta med bacon, spidskål og persillebrød
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Fuldkornspasta med bacon og spidskål er en enkel og hurtig ret, der serveres med lækre persillebrød til.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen netop mør i letsaltet vand efter anvisningen på pakken.
Skyl spidskålen, fjern stokken, og snit kålen i meget tynde strimler. Pil rødløgene, og skær dem i tynde både. Skær bacon i tern.
Steg baconternene i olie på en stor, dyb pande, til de er sprøde og gyldne. Tilsæt spidskål og rødløg, og steg videre ved middel varme i 5 minutter.
Lad den kogte pasta dryppe af i en sigte, og vend den sammen med bacon og spidskål på panden. Skyl og hak persille. Smag pastaen til med salt og peber, og drys med persille.
Skyl persillen, og hak den groft. Blend persille, pinjekerner, parmesan og olivenolie i en blender eller minihakker, og smag til med salt og peber. Smør persilleblandingen på brødskiverne, og servér som tilbehør til pastaretten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk