Pasta med avocadocreme og pinjekerner
8. april 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
En superhurtig og nem ret til den kødfrie dag. Persillen kan udskiftes med rucola eller frisk basilikum.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Flæk avocadoerne, fjern stenene, og skrab avocadokødet ud med en ske. Blend avocadokødet sammen med hvidløg og cremefraiche i en blender, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Skyl og tør persillen, og hak den groft. Rist pinjekernerne let gyldne på en tør pande.
Vend pastaen sammen med avocadocreme og bredbladet persille, og anret i 4 dybe tallerkener. Top med ristede pinjekerner, og servér med groft brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk