Pasta med avocadocreme og pinjekerner

8. april 2021 af .

Foto: Columbus Leth

En superhurtig og nem ret til den kødfrie dag. Persillen kan udskiftes med rucola eller frisk basilikum.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Flæk avocadoerne, fjern stenene, og skrab avocadokødet ud med en ske. Blend avocadokødet sammen med hvidløg og cremefraiche i en blender, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Skyl og tør persillen, og hak den groft. Rist pinjekernerne let gyldne på en tør pande.
Vend pastaen sammen med avocadocreme og bredbladet persille, og anret i 4 dybe tallerkener. Top med ristede pinjekerner, og servér med groft brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar