Pasta med avocadocreme, ærter og edamamebønner
27. maj 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Stine Christiansen
Lad frokosten eller den nemme aftensmad bestå af en sund og grøn pastasalat, som er klar på bare 25 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen i en gryde med vand efter anvisningen på emballagen. Hæld frosne ærter og edamamebønner ned i gryden til pastaen de sidste 2 minutter af kogetiden. Sigt vandet fra.
Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær kødet i tern. Skyl og rens forårsløg, og hak dem groft. Riv citronskallen fint, og pres saften.
Blend avocado, forårsløg, basilikum, citronskal og olie sammen i en blender eller foodprocessor, til det er cremet. Tilsæt citronsaft og vand, og blend igen, til avocadocremen er lind og cremet. Smag til med salt og peber.
Vend halvdelen af avocadocremen sammen med kogt pasta, ærter og bønner. Anret pastasalaten i en skål eller på et fad, og drys med grofthakkede mandler og ristede græskarkerner. Pynt med ekstra basilikumblade, og servér resten af avocadocremen i en skål.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk