Pasta med aubergine-tomat-sauce
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Pasta med tomatsauce er en klassiker. Her er der bagte auberginetern i, der gør tomatsaucen ekstra fyldig, så man ikke savner kød i retten.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 250°.
Skyl auberginen, og skær den i fine tern. Læg dem i et ovnfast fad. Hak hvidløg og chilier fint, og bland det med olivenolie, balsamico, sukker, salt og peber.
Hæld dressingen over aubergineternene i fadet. Bland godt, og bag auberginen i ovnen i ca. 20 minutter.
Skyl tomaterne, og halvér dem. Bag tomaterne i ovnen sammen med auberginen de sidste 2-3 minutter af auberginens bagetid.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og hæld vandet fra.
Anret pastaen i en skål, og hæld auberginetomat-saucen over. Pynt med basilikumblade. Servér evt. med brød til.
Tip!
Drys evt. lidt revet parmesan eller anden god ost over den færdige ret.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk