Pasta med aubergine, tomat og parmesan

16. december 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Tomat og aubergine smager skønt sammen. Her får grøntsagerne selskab af friske krydderurter og masser af parmesan. Retten kaldes også pasta romana.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær auberginerne i tern. Pil løget, og hak det fint.
Kom auberginer og løg i en gryde med olie, og rist dem møre i 10 minutter.
Halvér tomaterne, fjern kernerne, og skær tomatkødet i strimler.
Tilsæt tomater, presset hvidløg, tomatpuré, krydderier og sukker i gryden. Kog ind i 10 minutter, og smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Servér med tomatsaucen og masser af frisk parmesan.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar