Pasta med aubergine, tomat og parmesan
16. december 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Tomat og aubergine smager skønt sammen. Her får grøntsagerne selskab af friske krydderurter og masser af parmesan. Retten kaldes også pasta romana.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær auberginerne i tern. Pil løget, og hak det fint.
Kom auberginer og løg i en gryde med olie, og rist dem møre i 10 minutter.
Halvér tomaterne, fjern kernerne, og skær tomatkødet i strimler.
Tilsæt tomater, presset hvidløg, tomatpuré, krydderier og sukker i gryden. Kog ind i 10 minutter, og smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Servér med tomatsaucen og masser af frisk parmesan.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk