Pasta med aubergine, tomat og parmesan

Tomat og aubergine smager skønt sammen. Her får grøntsagerne selskab af friske krydderurter og masser af parmesan. Retten kaldes også pasta romana.

Pasta med aubergine, tomat og parmesan
0-30 min.

(4)

16. december 2019 af Julie HeyFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer
auberginer
2
løg
1
olivenolie
3 spsk.
tomater
500 g
hvidløg
2 fed
koncentreret tomatpuré
2 spsk.
frisk timian
1 potter
frisk rosmarin
4 stilke
rørsukker
½ spsk.
salt og peber
frisk pasta
500 g
friskhøvlet parmesan
100 g

Sådan gør du

Skær auberginerne i tern. Pil løget, og hak det fint.
Kom auberginer og løg i en gryde med olie, og rist dem møre i 10 minutter.
Halvér tomaterne, fjern kernerne, og skær tomatkødet i strimler.
Tilsæt tomater, presset hvidløg, tomatpuré, krydderier og sukker i gryden. Kog ind i 10 minutter, og smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Servér med tomatsaucen og masser af frisk parmesan.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'