Pasta med ærter, ricotta og citron
30. juli 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Grøn i grøn. Lad friske ærter, sugarsnaps og masser basilkum give din pastaret kulør og smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og snit sugarsnaps på langs. Bælg ærterne.
Steg begge dele på en stor pande med smør i 1-2 minutter. Krydr med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Riv skallen, og pres saften af citronen.
Hæld ricotta, citronsaft og -skal på panden, og varm det godt igennem.
Tilsæt den kogte pasta, og vend forsigtigt det hele sammen.
Fordel pastaretten i dybe tallerkener, og servér straks med friskrevet parmesan og plukket basilikum.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk