Pasta med ærter, fløde og skinke
1. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Lækker cremet pasta med ærter i flødesauce og skinke. Duften vil brede sig i dit køkken, når du krydrer maden med et dryp citrus.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på pakken, til den er al dente.
Riv skallen, og pres citronen. Skyl sugarsnaps, og skær dem over på langs. Hak myntebladene.
Bring sugarsnaps, grønne ærter, citronskal og fløde i kog i en sauterepande.
Lad det koge i 2 minutter, og smag til med citronsaft, hakket mynte, salt og peber.
Vend den afdryppede pasta sammen med ærter i fløde.
Anret i dybe tallerkener, top med skinke, og drys med revet parmesan.
Tip!
Man kan med fordel bytte skinken ud med laks i denne nemme hverdagsret.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk