Pasta med ærter, fløde og skinke

Lækker cremet pasta med ærter i flødesauce og skinke. Duften vil brede sig i dit køkken, når du krydrer maden med et dryp citrus.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på pakken, til den er al dente.
Riv skallen, og pres citronen. Skyl sugarsnaps, og skær dem over på langs. Hak myntebladene.
Bring sugarsnaps, grønne ærter, citronskal og fløde i kog i en sauterepande.
Lad det koge i 2 minutter, og smag til med citronsaft, hakket mynte, salt og peber.
Vend den afdryppede pasta sammen med ærter i fløde.
Anret i dybe tallerkener, top med skinke, og drys med revet parmesan.

Tip!

Man kan med fordel bytte skinken ud med laks i denne nemme hverdagsret.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Stine Christiansen

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar