Pasta med ærter, asparges og parmesan

27. maj 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Forkæl pastaen med en cremet flødesauce, der smyger sig om retten. Asparges og ærter kan udskiftes med andre grøntsager i sæson.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen i en gryde med letsaltet vand efter anvisning på emballagen.
Pil og hak løget fint. Steg løget i olie i en dyb pande, uden at det tager farve. Tilsæt hvidvin og bouillon, og lad det koge ind i ca. 5-7 minutter.
Skyl aspargesene, skær de nederste træede ender af, og skær resten i mindre stykker.
Hæld asparges, ærter, piskefløde, fintrevet citronskal og hakket persille ned i saucen, og lad det småkoge i 5-8 minutter, til saucen tykner. Smag til med salt og peber.
Afdryp pastaen, og vend den sammen med saucen. Anret i dybe tallerkener, drys med friskrevet parmesan, og servér med godt brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar