Pasta med ærter, asparges og parmesan
27. maj 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Forkæl pastaen med en cremet flødesauce, der smyger sig om retten. Asparges og ærter kan udskiftes med andre grøntsager i sæson.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen i en gryde med letsaltet vand efter anvisning på emballagen.
Pil og hak løget fint. Steg løget i olie i en dyb pande, uden at det tager farve. Tilsæt hvidvin og bouillon, og lad det koge ind i ca. 5-7 minutter.
Skyl aspargesene, skær de nederste træede ender af, og skær resten i mindre stykker.
Hæld asparges, ærter, piskefløde, fintrevet citronskal og hakket persille ned i saucen, og lad det småkoge i 5-8 minutter, til saucen tykner. Smag til med salt og peber.
Afdryp pastaen, og vend den sammen med saucen. Anret i dybe tallerkener, drys med friskrevet parmesan, og servér med godt brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk