Pasta med ærter

16. december 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

På italiensk hedder pastaretten penne piselli, som direkte oversat betyder pasta med ærter – og det er lige, hvad denne flotte, grønne ret består af.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak løget, og steg det i olie, uden at det tager farve.
Tilsæt ærter og hvidvin, og lad ærterne tø op og vinen koge ind.
Blend ærterne, og spæd til med hønsebouillon og fløde, så det bliver til en lind puré.
Opvarm puréen, og smag til med salt og peber.
Kog pastaen, og vend den sammen med ærtepuré og ricotta.
Anret i skåle, og pynt evt. med ærteskud eller krydderurter.

Tip!

Du kan også servere retten med laks eller store ristede rejer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar