Pasta med ærter
16. december 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
På italiensk hedder pastaretten penne piselli, som direkte oversat betyder pasta med ærter – og det er lige, hvad denne flotte, grønne ret består af.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak løget, og steg det i olie, uden at det tager farve.
Tilsæt ærter og hvidvin, og lad ærterne tø op og vinen koge ind.
Blend ærterne, og spæd til med hønsebouillon og fløde, så det bliver til en lind puré.
Opvarm puréen, og smag til med salt og peber.
Kog pastaen, og vend den sammen med ærtepuré og ricotta.
Anret i skåle, og pynt evt. med ærteskud eller krydderurter.
Tip!
Du kan også servere retten med laks eller store ristede rejer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk