Pasta i porresauce med sprød pancetta
30. september 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Glæd dig til en nem og hurtig pastaret, der står klar på kort tid. Brug bacon, hvis du ikke kan få fat på den italienske pancetta.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær pancettaen i tern, og rist dem sprøde i olie på en pande. Afdryp på fedtsugende papir.
Skyl porrerne grundigt, og skær dem i tynde skiver. Smelt smørret i en dyb pande, og steg porrer og rosmarin i ca. 2 minutter. Tilsæt hvidvin, og lad det koge ind. Tilsæt bouillon og fløde, bring det i kog, og lad det småkoge i 5-7 minutter, til saucen tykner let. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Vend pastaen rundt i porresaucen, og anret i dybe tallerkener. Drys med sprød pancetta, og servér med friskrevet parmesan og evt. en blandet salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk