Pasta i fad med baconsvøbte koteletter og bønner

28. september 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Hverdagskoteletterne bliver lidt mere spændende, når du fylder dem med frisk mozzarella og pakker dem ind i bacon.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær en lomme vandret ind i hver kotelet, stik kniven ind fra siden. Skær mozzarellakuglen i 4 stykker, og læg 1 stykke ind i lommen på hver kotelet.
Vikl 2 skiver bacon omkring hver kotelet, så lommens åbning dækkes, og bind det evt. fast med kødsnor.
Krydr koteletterne godt med salt og peber, og brun dem i olivenolie på en pande i ca. 1½ minut på hver side.
Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisningen på emballagen.
Tænd ovnen på 200°. Kog bønnerne i 2-3 minutter i letsaltet, kogende vand, og vend dem sammen med den friskkogte, afdryppede pasta og pesto. Smag til med salt og peber, og fordel bønner og pasta i et ovnfad.
Læg koteletterne ovenpå, og sæt fadet i ovnen i ca. 20 minutter. Server retten direkte fra fadet, evt. med godt brød til.

Tip!

Hvis du hælder 2,5 dl piskefløde i fadet, før du sætter retten i ovnen, samler der sig en skøn, cremet sauce i bunden.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar