Pasta i fad med baconsvøbte koteletter og bønner
28. september 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Hverdagskoteletterne bliver lidt mere spændende, når du fylder dem med frisk mozzarella og pakker dem ind i bacon.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær en lomme vandret ind i hver kotelet, stik kniven ind fra siden. Skær mozzarellakuglen i 4 stykker, og læg 1 stykke ind i lommen på hver kotelet.
Vikl 2 skiver bacon omkring hver kotelet, så lommens åbning dækkes, og bind det evt. fast med kødsnor.
Krydr koteletterne godt med salt og peber, og brun dem i olivenolie på en pande i ca. 1½ minut på hver side.
Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisningen på emballagen.
Tænd ovnen på 200°. Kog bønnerne i 2-3 minutter i letsaltet, kogende vand, og vend dem sammen med den friskkogte, afdryppede pasta og pesto. Smag til med salt og peber, og fordel bønner og pasta i et ovnfad.
Læg koteletterne ovenpå, og sæt fadet i ovnen i ca. 20 minutter. Server retten direkte fra fadet, evt. med godt brød til.
Tip!
Hvis du hælder 2,5 dl piskefløde i fadet, før du sætter retten i ovnen, samler der sig en skøn, cremet sauce i bunden.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk