Pasta carbonara med forårsløg og skinke
10. maj 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
En nem og lynhurtig ret at sætte på bordet, når det skal gå ekstra stærkt.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen. Lav saucen, imens spaghettien koger.
Pil og hak løget fint. Rens forårsløgene, og hak dem fint – tag lidt af forårsløgene fra til pynt. Skær skinken i tynde strimler.
Smelt smørret i en dyb pande, og steg løg, forårsløg og skinke let i 2 minutter. Krydr med timian.
Tilsæt fløde, cremefraiche og chilisauce, og bring saucen i kog. Skru ned til middel varme, og lad saucen småkoge i ca. 5 minutter, til den er cremet. Smag til med salt og peber.
Afdryp spaghettien, og vend den straks sammen med saucen. <br />
Anret pastaretten på et fad, og top med finthakket persille, friskrevet parmesan og det gemte forårsløg. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk