Pasta carbonara med forårsløg og skinke

10. maj 2022 af .

Foto: Columbus Leth

En nem og lynhurtig ret at sætte på bordet, når det skal gå ekstra stærkt.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen. Lav saucen, imens spaghettien koger.
Pil og hak løget fint. Rens forårsløgene, og hak dem fint – tag lidt af forårsløgene fra til pynt. Skær skinken i tynde strimler.
Smelt smørret i en dyb pande, og steg løg, forårsløg og skinke let i 2 minutter. Krydr med timian.
Tilsæt fløde, cremefraiche og chilisauce, og bring saucen i kog. Skru ned til middel varme, og lad saucen småkoge i ca. 5 minutter, til den er cremet. Smag til med salt og peber.
Afdryp spaghettien, og vend den straks sammen med saucen. <br />  
Anret pastaretten på et fad, og top med finthakket persille, friskrevet parmesan og det gemte forårsløg. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar