Pasta Alfredo med kylling

23. oktober 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

En alfredosauce er en lækker ostesauce. Den oprindelige italienske udgave er uden fløde, men amerikanerne har overtaget retten og gjort den endnu mere cremet.

Ingredienser

Sådan gør du

Krydr kyllingekødet godt med salt og peber. Smelt smørret på en stor pande med høje kanter. Brun kødet på panden.
Pil og pres hvidløg, og vend det på panden. Hæld fløde over, og tilsæt friskrevet parmesan. Lad saucen simre ved svag varme, imens du koger pastaen efter pakkens anvisninger.
Afdryp pastaen, vend den i saucen i panden, og smag til med salt og peber.
Servér pasta Alfredo med kylling i dybe tallerkener med lidt timian på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar