Pasta Alfredo med kylling
23. oktober 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
En alfredosauce er en lækker ostesauce. Den oprindelige italienske udgave er uden fløde, men amerikanerne har overtaget retten og gjort den endnu mere cremet.
Ingredienser
Sådan gør du
Krydr kyllingekødet godt med salt og peber. Smelt smørret på en stor pande med høje kanter. Brun kødet på panden.
Pil og pres hvidløg, og vend det på panden. Hæld fløde over, og tilsæt friskrevet parmesan. Lad saucen simre ved svag varme, imens du koger pastaen efter pakkens anvisninger.
Afdryp pastaen, vend den i saucen i panden, og smag til med salt og peber.
Servér pasta Alfredo med kylling i dybe tallerkener med lidt timian på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk