Påskereder af marengs
9. juni 2021
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Der skal selvfølgelig en påskeinspireret dessert på bordet, når der inviteres gæster til påsken. Disse små marengsreder er nemme at lave, men imponerer garanteret gæsterne. Servér dem med din egen yndlingsis eller sorbet.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 120°. Pisk æggehviderne til hårdt skum med en elpisker i en skål.
Drys flormelis og vanilje i, og vend det forsigtigt sammen med æggehviderne med en dejskraber.
Fyld massen i en sprøjtepose, og form små reder på et bagepapir på en bageplade. Rederne skal have ca. 3 omgange for at få højde nok.
Bag marengsrederne i ovnen i 45 minutter.
Rul en pølse af marcipanen. Del den i 12 stykker. Rul hvert stykke marcipan til et æg, og pensl æggene med bronzestøvet.
Anret marengsrederne med lækker is eller sorbet. Pynt med påskeæg og mynteblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk