Parmapizza med cæsarsalat

9. februar 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Sprød pizza og klassisk cæsarsalat i skøn forening.

Bemærk
Hævetid: 45 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

Opløs gær i vand i en skål. Tilsæt sukker og olie, og rør rundt. Tilsæt mel og salt, og ælt dejen grundigt, til den er glat og smidig. Dæk skålen med et fugtigt viskestykke, og lad dejen hæve lunt i 45 minutter.
Tænd ovnen på 250° varmluft, og lad 2 bageplader blive varme i ovnen.
Hæld dejen ud på et meldrysset bord, del den i 2, og rul dem ud til tynde pizzabunde.
Læg bundene på hvert sit stykke bagepapir, smør dem med et tyndt lag tomatsauce, drys med revet mozzarella, og krydr med oregano, salt og peber. Fordel parmaskinke øverst.
Træk pizzaerne over på de brandvarme bageplader, og bag dem i ovnen i ca. 10 minutter, til de er gennembagte.
Skyl salaten, og hak den groft. Høvl parmesanosten i flager.
Fordel salaten på de varme pizzaer, dryp med lidt cremefraiche, og top med parmesan og klippet purløg. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar