Parma-brie-tapenade
28. januar 2020
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Brie, parmaskinke og oliventapenade er gode venner. I den her ret kommer de en tur i ovnen sammen. Resultatet er en velkomponeret lille forret.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på grill. Lad osten forblive på køl.
Blend oliven med soltørrede tomater, olie, timian, salt og peber.
Skær osten i skiver, og smør hver skive med lidt oliventapenade.
Vikl en skive skinke om hver ost, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Grill dem kort i ovnen, til osten smelter let, og skinken bliver sprød.
Læg dem på knækbrød, og anret med tapenade. Servér evt. med salat eller grillet grønt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk