Parma-brie-tapenade

28. januar 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Brie, parmaskinke og oliventapenade er gode venner. I den her ret kommer de en tur i ovnen sammen. Resultatet er en velkomponeret lille forret.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på grill. Lad osten forblive på køl.
Blend oliven med soltørrede tomater, olie, timian, salt og peber.
Skær osten i skiver, og smør hver skive med lidt oliventapenade.
Vikl en skive skinke om hver ost, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Grill dem kort i ovnen, til osten smelter let, og skinken bliver sprød.
Læg dem på knækbrød, og anret med tapenade. Servér evt. med salat eller grillet grønt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar