Pariserbøf på rugbrød
21. maj 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Ooh lala. En pariserbøf til frokost på en doven lørdag er opskriften på den perfekte weekend. Servér den på smørstegt rugbrød, det giver en dejlig sprød kontrast til den saftige bøf.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl rødbeden, og skær den meget fint i tynde bånd, eller kør den på en spiralizer. Vend rødbedebåndene med æbleeddike, salt og peber, og lad det trække i 10 minutter.
Steg rugbrødsskiverne sprøde i halvdelen af smørret på en pande. Tag rugbrødet af panden. Form oksekødet til 4 bøffer, og steg dem på panden i den anden halvdel af smørret i 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Pil løget, og skær det i tynde ringe. Anret hver bøf på en skive rugbrød, og top med pickles, kapers, løgringe, æggeblomme og eddikesyltede rødbedebånd. Pynt med masser af friskrevet peberrod og kørvel.
Tip!
En pariserbøf skal være rosa i midten, så brug hakket oksekød af tatarkvalitet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk