Pariserbøf og rødbedesalat med sennepscreme og estragon
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
En god pariserbøf er svær at sige nej til! Servér rødbedesalat med sennepscreme og estragon til, og dine smagsløg glædes.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg rødbederne i en stor gryde med letsaltet vand, og kog dem møre i ca. 40 minutter.
Hæld vandet fra, og overhæld rødbederne med koldt vand. Gnid eller skræl skindet af rødbederne, og skær dem i tykke skiver.
Rør cremefraiche, sennep, honning og citronsaft sammen, og smag cremen til med salt og peber. Anret rødbederne på et lille fad, og fordel sennepscremen over. Drys med finthakket estragon.
Form kødet til 4 store bøffer, og steg dem i olie på en varm pande, til de er netop gennemstegte. Krydr med salt og peber. Anret bøfferne på et lille fad, og top med peberrod, kapers og finthakket løg.
Server pariserbøfferne med rødbedesalat og godt brød.
Tip!
Køb frisk peberrod i et helt stykke. Det smager langt bedre, end hvis du køber peberrod, som allerede er revet. Brug plastikhandsker, når du gnider skindet af de kogte rødbeder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk