Paprikastegte koteletter med kartoffelbåde og spinatsalat

Køb gode koteletter med skaft, og steg dem i paprika på en grillepande. Du vil ikke fortryde det! Servér dem med kartoffelbåde og spinatsalat med æble til.

Paprikastegte koteletter med kartoffelbåde og spinatsalat
0-30 min.

(1)

10. august 2018 af Marie MelchiorFoto: Line Falck

Ingredienser

personer

Paprikastegte koteletter

svinekoteletter med skaft
4
paprika
1 spsk.
hvidløg
2 fed
salt
peber
smør til stegning
1 spsk.
olivenolie til stegning
1 spsk.

Kartoffelbåde

kartofler
500 g
skalotteløg
2
frisk timian
2 stilke
salt
peber
olivenolie
1 spsk.

Spinatsalat med æble

frisk babyspinat
200 g
æbler
2
citroner
1
olivenolie
5 spsk.
salt
peber

Sådan gør du

Kartoffelbåde

Tænd ovnen på 200°. Skrub kartoflerne, og skær dem i både. Læg dem i en bradepande beklædt med bagepapir.
Pil skalotteløg, og skær dem i både. Hak timian. Drys løg og timian over kartoflerne, og krydr med salt og peber. Dryp med olie. Bag kartofler og løg i ovnen i ca. 30 minutter, til de er sprøde og møre.

Paprikastegte koteletter

Krydr koteletterne med paprika på begge sider. Pil og pres hvidløg, og smør det på koteletterne. Krydr med salt og peber.
Steg koteletterne i smør og olie på en varm (grill)pande i 4-5 minutter på hver side ved middel varme, til de er netop gennemstegte.

Spinatsalat med æble

Skyl og tør spinaten. Skyl æblerne, og skær dem i både. Pres saften af citronen. Bland spinat og æbler, og vend dem med citronsaft, olie, salt og peber.
Servér som tilbehør til koteletter og kartoffelbåde.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'