Paprikastegte koteletter med kartoffelbåde og spinatsalat
10. august 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Køb gode koteletter med skaft, og steg dem i paprika på en grillepande. Du vil ikke fortryde det! Servér dem med kartoffelbåde og spinatsalat med æble til.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skrub kartoflerne, og skær dem i både. Læg dem i en bradepande beklædt med bagepapir.
Pil skalotteløg, og skær dem i både. Hak timian. Drys løg og timian over kartoflerne, og krydr med salt og peber. Dryp med olie. Bag kartofler og løg i ovnen i ca. 30 minutter, til de er sprøde og møre.
Krydr koteletterne med paprika på begge sider. Pil og pres hvidløg, og smør det på koteletterne. Krydr med salt og peber.
Steg koteletterne i smør og olie på en varm (grill)pande i 4-5 minutter på hver side ved middel varme, til de er netop gennemstegte.
Skyl og tør spinaten. Skyl æblerne, og skær dem i både. Pres saften af citronen. Bland spinat og æbler, og vend dem med citronsaft, olie, salt og peber.
Servér som tilbehør til koteletter og kartoffelbåde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk