Paprikastegte koteletter med kartoffelbåde og spinatsalat
Køb gode koteletter med skaft, og steg dem i paprika på en grillepande. Du vil ikke fortryde det! Servér dem med kartoffelbåde og spinatsalat med æble til.

0-30 min.
(1)
10. august 2018 af Marie MelchiorFoto: Line Falck
Ingredienser
personer
Paprikastegte koteletter
- svinekoteletter med skaft
- 4
- paprika
- 1 spsk.
- hvidløg
- 2 fed
- salt
- peber
- smør til stegning
- 1 spsk.
- olivenolie til stegning
- 1 spsk.
Kartoffelbåde
- kartofler
- 500 g
- skalotteløg
- 2
- frisk timian
- 2 stilke
- salt
- peber
- olivenolie
- 1 spsk.
Spinatsalat med æble
- frisk babyspinat
- 200 g
- æbler
- 2
- citroner
- 1
- olivenolie
- 5 spsk.
- salt
- peber
Sådan gør du
Kartoffelbåde
Tænd ovnen på 200°. Skrub kartoflerne, og skær dem i både. Læg dem i en bradepande beklædt med bagepapir.
Pil skalotteløg, og skær dem i både. Hak timian. Drys løg og timian over kartoflerne, og krydr med salt og peber. Dryp med olie. Bag kartofler og løg i ovnen i ca. 30 minutter, til de er sprøde og møre.
Paprikastegte koteletter
Krydr koteletterne med paprika på begge sider. Pil og pres hvidløg, og smør det på koteletterne. Krydr med salt og peber.
Steg koteletterne i smør og olie på en varm (grill)pande i 4-5 minutter på hver side ved middel varme, til de er netop gennemstegte.
Spinatsalat med æble
Skyl og tør spinaten. Skyl æblerne, og skær dem i både. Pres saften af citronen. Bland spinat og æbler, og vend dem med citronsaft, olie, salt og peber.
Servér som tilbehør til koteletter og kartoffelbåde.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner