Pappardelle med svamperagout

Pappardelle er ekstra brede pastabånd. De kan være lidt svære at opstøve, men du kan let lave en snydeudgave ved at skære friske lasagneplader i brede strimler.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens svampene, og skær dem i tynde skiver. Steg dem i en stor gryde i halvdelen af smørret. Krydr med salt og peber, og lad det stege, til svampene bliver flot gyldne.
Pil og hak løg, og pil og pres hvidløg. Hak persille og timian fint. Lad det hele stege med i gryden, til løgene bliver klare.
Hæld hvidvin og bouillon i gryden, og bring saucen i kog. Tilsæt resten af smørret, og lad saucen simre, til den begynder at tykne.
Riv parmesanen fint, og vend den i ragouten lige inden servering.
Skær lasagnepladerne i 3 cm brede bånd. Kog dem i letsaltet vand i en gryde i ca. 5 minutter, og vend den kogte pasta sammen med svamperagouten.
Servér evt. med friske krydderurter og friskrevet parmesan på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
2. august 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar