Pappardelle med svampe, valnødder og rosmarin

Når det skal gå stærkt med at få aftensmaden på bordet, er det altid en god ide med en hurtig pastaret! Denne vegetariske udgave er med svampe og valnødder – nemt og superlækkert!

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Pil og hak rødløget, og steg det i olie på en pande. Rens svampene, skær dem evt. i mindre stykker, og lad dem stege sammen med rødløget i 3-4 minutter, til de har taget lidt farve.
Tilsæt friskhakket rosmarin og valnødder, og lad det stege i yderligere et par minutter.
Vend pastaen og en smule af kogevandet godt sammen med den stegte svampeblanding på panden. Sluk for varmen, og tilsæt friskrevet parmesan.
Vend det forsigtigt rundt, og smag til med salt og peber. Servér med mere parmesan på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
16. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar