Pappardelle med bønner og bacon
24. maj 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
De brede pastabånd ser smukke ud og smager skønt. Kan du ikke få fat i pappardelle, kan du bruge almindelig spaghetti.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil skalotteløg og hvidløg, og hak begge dele fint. Skyl og nip bønnerne. Rens champignonerne, og skær dem i grove stykker.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Riv parmesan, og hæld den i en skål. Pluk brøndkarsen groft.
Steg baconen sprød i olie på en pande. Tag den af panden, og læg den på fedtsugende papir.
Steg skalotteløg, hvidløg og champignoner gyldne i fedtet fra baconen på panden. Krydr med salt og peber, og hæld det hele i en skål.
Steg bønnerne på panden i 4-5 minutter, til de er møre. Vend dem sammen med løg, champignon og bacon, og krydr med salt og peber.
Afdryp pastaen, og vend dem sammen med grøntsager, bacon og brøndkarse.
Anret maden i dybe tallerkner, og top med friskrevet parmesan. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk