Pappardelle med bacon og hasselnødder

En pastaret går man aldrig galt i byen med. Denne version har masser af knas fra hasselnødder og bacon.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist hasselnødder på en tør, varm pande, til nødderne bliver mørke, og skallen begynder at sprække lidt.
Læg nødderne i et rent viskestykke, og gnid dem mod hinanden, så skallen smuldrer af.
Hak hasselnødderne groft. Skyl, tør og hak persille. Riv limeskal og parmesan. Bland det hele sammen i en skål.
Skær bacon i tykke skiver, og skær dem herefter i store tern. Steg dem på en pande, til de er sprøde og gyldne. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Kog pastaen i letsaltet vand efter pakkens anvisning.
Hæld vandet fra pastaen. Anret pastaen i en skål, og vend den med bacon og gremolata. Pynt med frisk timian, og krydr med salt og peber. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
26. december 2019 af .

Foto: Simon Nørlev / Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar