Panzanellasalat med burrata

28. september 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Den italienske brødsalat er her i selskab med den den milde og cremede friskost burrata.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver. Skyl og pluk basilikum.
Pensl brødskiverne med lidt olie, rist dem gyldne på en pande, og skær dem i lidt mindre stykker.
Rør olie, balsamico, salt og peber sammen til en dressing i en skål.
Anret tomatskiver og brødstykker på et serveringsfad, og drys med rødløg.
Læg burrataen ovenpå, og top med dressing og basilikum.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar