Panzanellasalat med burrata
28. september 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Den italienske brødsalat er her i selskab med den den milde og cremede friskost burrata.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver. Skyl og pluk basilikum.
Pensl brødskiverne med lidt olie, rist dem gyldne på en pande, og skær dem i lidt mindre stykker.
Rør olie, balsamico, salt og peber sammen til en dressing i en skål.
Anret tomatskiver og brødstykker på et serveringsfad, og drys med rødløg.
Læg burrataen ovenpå, og top med dressing og basilikum.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk