Panzanella-spyd med mozzarella

30. oktober 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Tryl den italienske salat med croutoner og tomater om til festlige spyd, der er nemme at have med i picnickurven.

Ingredienser

Udstyr

Træspyd

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skær brødet i tern. Pil og pres hvidløget. Vend brødterningerne med hvidløg, olie og salt på en bageplade med bagepapir. Rist dem sprøde og gyldne i ovnen i ca. 10 minutter.
Skyl og tør tomater og basilikum. Sæt croutoner, cherrytomater, basilikumblade og mozzarellakugler på spyd.
Læg spyddene i en madkasse eller i et stort syltetøjsglas, og opbevar dem på køl, indtil madkurven pakkes.

Tip!

Sæt evt. små stykker italiensk pølse eller parmaskinke på spyddene.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar