Panna cotta-tærte med hvid chokolade og rød gelé
Den fine juletærte byder på sprød mørdej, et cremet lag hvid chokolade-panna cotta med appelsin samt et rødt lag gelé på toppen. Den er ikke bare en fryd for øjet, men også for ganen.
![Panna cotta-tærte med hvid chokolade og rød gelé](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/panna-cotta-taerte-med-hvid-chokolade-og-rod-gele_9844.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5&fp-z=1)
31-60 min.
(0)
February 26, 2021 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Afkøling, mørdej: 1½ time
Afkøling: Mindst 5 timer
Ingredienser
personer
Udstyr
- 1 rund tærteform med løs bund, 20 cm i diameter
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner