Panna cotta-tærte med hvid chokolade og rød gelé

Den fine juletærte byder på sprød mørdej, et cremet lag hvid chokolade-panna cotta med appelsin samt et rødt lag gelé på toppen. Den er ikke bare en fryd for øjet, men også for ganen.

Panna cotta-tærte med hvid chokolade og rød gelé
31-60 min.

(0)

February 26, 2021 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Afkøling, mørdej: 1½ time Afkøling: Mindst 5 timer

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 rund tærteform med løs bund, 20 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Kan du ikke få fat på granatæblesaft, kan du i stedet bruge koncentreret tranebærsaft.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'