Panna cotta med rom og kaffe

26. juli 2021 af .

Foto: Peter Kam

Har du drukket kaffe i Italien? For en enkel euro kan du få en lækker espresso på næsten hvert et gadehjørne. Hælder du kaffen direkte ned i panna cottaen, får du en lækker dessert, der virkelig minder om Italien.

Bemærk
Køletid: Mindst 5 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld piskefløde og kaffe i en lille gryde. Tilsæt sukker og kornene fra vaniljestangen, og lad blandingen koge ved svag varme i 10 minutter. Hæld rom i gryden.
Udblød husblassen i en skål med koldt vand i 5 minutter. Vrid husblas fri for vand, og rør den hurtigt ud i den varme flødeblanding.
Fordel blandingen i små glas, og sæt dem i køleskabet i mindst 5 timer.
Hak chokoladen og hasselnødderne. Drys chokolade og hasselnødder på toppen af hvert glas, og pynt panna cottaen med skovsyre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar