Panna cotta med kaffe og chokolade
25. maj 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Philip Høpner
Bliver det mere italiensk end panna cotta? I denne delikate dessert kombineres to af de ting, de er bedst til i det italienske køkken – panna cotta og kaffe.
Bemærk
Køletid: Mindst 5 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld piskefløde og kaffe i en lille gryde. Tilsæt sukker og kornene fra vaniljestangen.
Lad blandingen koge ved svag varme i 10 minutter.
Udblød husblassen i en skål med koldt vand i 5 minutter.
Vrid husblas fri for vand, og rør den hurtigt ud i den varme flødeblanding.
Fordel blandingen i små glas, og sæt dem i køleskabet i mindst 5 timer.
Hak chokoladen og hasselnødderne. Drys chokolade og hasselnødder på toppen af hvert glas.
Tip!
Du kan smagsætte panna cottaen, så den smager mere eller mindre af kaffe. Denne version smager meget af kaffe, så foretrækker du en mildere version, kan du erstatte ½ dl kaffe med ½ dl mælk.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk