Panna cotta med friske bær
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Panna cotta betyder kogt fløde, men der er også andre lækre ting i – fx et par håndfulde friske, søde bær.
Ingredienser
Sådan gør du
Flæk vaniljestangen, og læg den i en kasserolle. Riv skallen af citronen fint.
Hæld fløde og sukker i kasserollen, og rør citronskal i. Bring blandingen i kog, og lad den småkoge ved svag varme i ca. 10 minutter. Fjern vaniljestangen.
Læg husblassen i en skål med koldt vand i 5 minutter, til den er blød. Tag husblassen op af vandet, læg den i den varme flødeblanding, og pisk, til husblassen er helt opløst.
Fordel flødeblandingen i portionsglas, og stil dem på køl i et par timer eller til næste dag.
Servér med friske bær på toppen.
Tip!
Du kan også pynte desserten med syltede bær eller et drys lakridspulver.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem panna cotta-opskrift