Panna cotta med chai, kokos og ananas

Panna cotta betyder ”kogt fløde” på italiensk, men her er piskefløden erstattet af kaffefløde og minimælk, så fedtindholdet bliver væsentligt lavere. Desserten får smag fra de samme søde eksotiske krydderier, som man bruger til at brygge chaite.

Panna cotta med chai, kokos og ananas
0-30 min.

(1)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Køletid: Mindst 4 timer eller natten over.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Kokossukker udvindes fra kokospalmens blomstersaft og har en fin smag, som minder om brun farin. Kokossukker indeholder stort set samme antal kalorier som almindeligt sukker, men har et lavere glykæmisk indeks, hvilket betyder, at det tager længere tid at fordøje og derfor giver en mere jævn blodsukkerstigning. Kokossukker kan købes i velassorterede supermarkeder af mærket Urtekram.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'