Panna cotta med appelsin og passionsfrugt

7. maj 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Prøv en nem og uimodståelig fortolkning af den italienske dessertklassiker med en forfriskende frugtgelé øverst. Panna cotta med appelsin og passionsfrugt er en skøn afslutning på nærmest hvilket som helst måltid.

Bemærk
Afkøling: Ca. 1½ time i alt.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg husblas i blød i koldt vand.
Varm fløde, vaniljekorn og sukker op i en gryde til lige under kogepunktet, og rør, til sukkeret er opløst.
Pres væden fra husblassen, og smelt den i den varme fløde.
Tilsæt minimælk, appelsinsaft, fintrevet appelsinskal samt passionsfrugt, og si blandingen.
Fordel i portionsglas, og sæt dem koldt, til cremen er stivnet.
Halvér passionsfrugterne, og skrab kødet ud. Pres saften fra appelsinerne.
Læg husblassen i blød.
Bring appelsinsaft og sukker i kog, og rør, til sukkeret er opløst. Tag gryden af varmen, rør husblas og passionsfrugt i.
Si og afkøl. Fordel den næsten kolde gelé på toppen af panna cottaerne, og afkøl. Servér med biscotti på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar