Panko-paneret kylling med spidskålssalat

4. august 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Pankorasp består af luftige brødflager, der har mere struktur end almindelig rasp. Resultatet er en ekstra sprød og knasende panering. Hertil sætter aioli prikken over i'et.

Ingredienser

Sådan gør du

Krydr kyllingefileterne med salt, peber og lidt barbecuekrydderi.
Pisk ægget sammen i en skål. Vend kyllingefileterne i æg og derefter i pankorasp.
Steg kyllingefileterne i olie og smør på en pande i ca. 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte og sprøde. Drys dem med lidt salt og barbecue-krydderi.
Skyl spidskålen, og snit den fint. Skyl og nip radiserne, og skær dem i tynde skiver. Pil rødløget, og skær det i tynde både. Riv skallen af citronen, og skær den i halve. Pluk basilikum, og snit purløg fint.
Vend spidskål sammen med radiser, rødløg, citronskal, citronsaft, basilikum, olie, salt og peber. Anret salaten på et fad, og drys med purløg.
Server panko-paneret kylling med spidskålssalt, aioli og evt. kartofler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar