Panko-paneret kylling med spidskålssalat
4. august 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Pankorasp består af luftige brødflager, der har mere struktur end almindelig rasp. Resultatet er en ekstra sprød og knasende panering. Hertil sætter aioli prikken over i'et.
Ingredienser
Sådan gør du
Krydr kyllingefileterne med salt, peber og lidt barbecuekrydderi.
Pisk ægget sammen i en skål. Vend kyllingefileterne i æg og derefter i pankorasp.
Steg kyllingefileterne i olie og smør på en pande i ca. 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte og sprøde. Drys dem med lidt salt og barbecue-krydderi.
Skyl spidskålen, og snit den fint. Skyl og nip radiserne, og skær dem i tynde skiver. Pil rødløget, og skær det i tynde både. Riv skallen af citronen, og skær den i halve. Pluk basilikum, og snit purløg fint.
Vend spidskål sammen med radiser, rødløg, citronskal, citronsaft, basilikum, olie, salt og peber. Anret salaten på et fad, og drys med purløg.
Server panko-paneret kylling med spidskålssalt, aioli og evt. kartofler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk