Panini med pesto og grillede grøntsager

11. april 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Grønt er godt – ikke mindst i denne panini med italienske undertoner.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl squashen, og skær den i tynde skiver på langs, gerne på et mandolinjern (eller med en ostehøvl).
Skyl tomaten, og skær den i skiver. Afdryp peberfrugt og artiskok.
Rist brødene, og smør den ene halvdel med ricotta og den anden med pesto.
Fyld brødene med squash, tomat, peberfrugt og artiskok. Krydr med salt og peber, og drys med masser af frisk basilikum.
Nyd paninierne, mens brødet stadig er lunt, eller smid dem en tur i toastjernet.

Tip!

Ricotta betyder "genkogt" og fremstilles af vallen, der er tilovers efter parmesanproduktion. Osten er frisk og cremet og minder om hytteost. Velegnet i sandwich, pastaretter, tærter og grøntsagsretter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar