Panini med pesto og grillede grøntsager
11. april 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Grønt er godt – ikke mindst i denne panini med italienske undertoner.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl squashen, og skær den i tynde skiver på langs, gerne på et mandolinjern (eller med en ostehøvl).
Skyl tomaten, og skær den i skiver. Afdryp peberfrugt og artiskok.
Rist brødene, og smør den ene halvdel med ricotta og den anden med pesto.
Fyld brødene med squash, tomat, peberfrugt og artiskok. Krydr med salt og peber, og drys med masser af frisk basilikum.
Nyd paninierne, mens brødet stadig er lunt, eller smid dem en tur i toastjernet.
Tip!
Ricotta betyder "genkogt" og fremstilles af vallen, der er tilovers efter parmesanproduktion. Osten er frisk og cremet og minder om hytteost. Velegnet i sandwich, pastaretter, tærter og grøntsagsretter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk