Panini med aubergine, bresaola og mozzarella
19. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Panini er betegnelsen for en flad, varm sandwich, som fx kan fyldes med salami, skinke eller pølse og en ost, som er god at smelte. Perfekt som frokost derhjemme eller i madpakken.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær auberginen i tynde skiver på den lange led. Steg dem i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side, til de er bløde.
Flæk bollerne, og smør dem med et tyndt lag pesto. Skær mozzarellaen i skiver. Skyl og tør rucolaen.
Læg bollerne sammen med rucola, bresaola, aubergine og mozzarella.
Rist bollerne i en toastmaskine, til de får gyldne striber, og osten er smeltet.
Servér bollerne, mens de endnu er helt varme.
Tip!
Bollerne kan også ristes i ovnen med noget tungt over (fx et ovnfast fad),så de bliver trykket flade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk