Panini med aubergine, bresaola og mozzarella

19. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Panini er betegnelsen for en flad, varm sandwich, som fx kan fyldes med salami, skinke eller pølse og en ost, som er god at smelte. Perfekt som frokost derhjemme eller i madpakken.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær auberginen i tynde skiver på den lange led. Steg dem i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side, til de er bløde.
Flæk bollerne, og smør dem med et tyndt lag pesto. Skær mozzarellaen i skiver. Skyl og tør rucolaen.
Læg bollerne sammen med rucola, bresaola, aubergine og mozzarella.
Rist bollerne i en toastmaskine, til de får gyldne striber, og osten er smeltet.
Servér bollerne, mens de endnu er helt varme.

Tip!

Bollerne kan også ristes i ovnen med noget tungt over (fx et ovnfast fad),så de bliver trykket flade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar