Paneret torsk med wasabimayonnaise
10. august 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Et stykke sprødt paneret torsk dyppet i en spicy mayo. Så kan det vist kun blive en god aften. Den japanske pankorasp giver en ekstrasprød panering, men du kan sagtens bruge almindelig rasp i stedet for.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær torsken i store tern. Vend dem i mel, sammenpisket æg og til sidst pankorasp.
Steg dem i rigelig varm olie på en pande, til de bliver gyldne.
Tag dem af varmen, og drys godt med salt.
Rør mayonnaise sammen med wasabi, så det river lidt.
Spis torskestykkerne som fingermad, og dyp i mayonnaisen. Servér med citron skåret i både.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk