Paneret torsk med safrancreme og salat med hindbær og løg
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Sprød, knasende torsk og frisk og smuk salat med safrancreme. Det kan ikke blive andet end et godt måltid for både mave og sjæl. Panko er en særlig type japansk paneringsmel, som gør fiskefileterne knasende sprøde.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl salaterne, og skær dem i kvarte. Anret salater og hindbær i en skål.
Pil løgene, og halvér dem på langs. Læg løgene med skærefladen nedad på en tør pande, og steg dem i 3 minutter (tryk dem gerne ned i panden). Hæld sojasauce på, kog op, sluk for varmen, og dæk løgene helt tæt med alufolie. Lad dem stå i 10 minutter.
Løsn dem forsigtigt fra panden, og del dem i lag. Fordel dem på salaten; dryp med olie, og krydr med salt og peber.
Rør safran med eddike, så det opløses. Pil og knus hvidløg, og rør det i safranblandingen sammen med mayonnaise.
Skær torskefileten i portionsstykker. Vend i pankorasp, og krydr med salt og peber.
Varm smør og olie op på en stor pande, og steg torskestykkerne sprøde og gyldne på begge sider.
Servér paneret torsk med en skefuld safrancreme, lidt salat og ristet rugbrød drysset med salt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk