Paneret torsk med karrykål og grøn dressing
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
En sprød panering til torskens milde smag gør den nem at spise for selv de mindste i familien.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak krydderurterne til dressingen fint, og rør dem i cremefraichen. Smag til med salt og peber.
Fjern de yderste blade på spidskålen, og skær kålhovedet i kvarter på langs. Skær den tykke stok i midten væk, og skær kålen i grove stykker.
Varm en pande op med olie og karry, og steg spidskålen godt. Skyl æblet, og skær det i tynde både. Hak mandlerne. Vend mandlerne i spidskålen, læg kål og mandler over i en serveringsskål, og drys med æblebådene.
Skær fisken i lige store stykker, og vend dem godt rundt i rugmel på en tallerken. Krydr med salt og peber, og steg fisken i olie og smør på en pande i ca. 4 minutter på hver side.
Anret karrykål med 1 stykke fisk, top med 1 skefuld grøn dressing, og spis brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk