Paneret svinemørbrad med sprød kikærtesalat

Kikærtesalaten mætter godt og smager skønt – også til frokost dagen efter, hvis der bliver en rest tilovers.

Ingredienser

Sådan gør du

Afpuds mørbraden, og krydr med salt, peber og oregano. Steg den godt på alle sider i olie på en pande.
Rul derefter mørbraden i pankorasp, og steg den færdig i en 180° varm ovn i ca. 15 minutter.
Rør olie og eddike sammen, og smag til med sukker, salt og peber.
Skyl agurken, og halvér den på langs. Fjern kernerne med en teske, og skær agurken i skiver. Skær hjertesalaten i tynde både, og skyl dem. Skyl mangoldsalat. Rens forårsløg, og skær dem i skiver på skrå.
Rist karry og afdryppede kikærter i olie på en pande.
Vend agurk, hjertesalat, mangoldsalat og forårsløg med balsamicodressingen, og drys med de ristede kikærter.
Skær mørbraden i skiver, og servér med kikærtesalat og brød.

Tip!

Japansk pankorasp har en grov, flaget struktur, som giver en ekstra sprød panering. Du kan dog også bruge almindelig rasp.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar