Paneret svinemørbrad med sprød kikærtesalat
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Kikærtesalaten mætter godt og smager skønt – også til frokost dagen efter, hvis der bliver en rest tilovers.
Ingredienser
Sådan gør du
Afpuds mørbraden, og krydr med salt, peber og oregano. Steg den godt på alle sider i olie på en pande.
Rul derefter mørbraden i pankorasp, og steg den færdig i en 180° varm ovn i ca. 15 minutter.
Rør olie og eddike sammen, og smag til med sukker, salt og peber.
Skyl agurken, og halvér den på langs. Fjern kernerne med en teske, og skær agurken i skiver. Skær hjertesalaten i tynde både, og skyl dem. Skyl mangoldsalat. Rens forårsløg, og skær dem i skiver på skrå.
Rist karry og afdryppede kikærter i olie på en pande.
Vend agurk, hjertesalat, mangoldsalat og forårsløg med balsamicodressingen, og drys med de ristede kikærter.
Skær mørbraden i skiver, og servér med kikærtesalat og brød.
Tip!
Japansk pankorasp har en grov, flaget struktur, som giver en ekstra sprød panering. Du kan dog også bruge almindelig rasp.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk