Paneret rødspættefilet med mormorslaw
11. juli 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Disse rødspættefileter er paneret med sesamfrø, som giver fisken en anderledes og meget velsmagende panering.
Ingredienser
Sådan gør du
Pres saften af citronen. Rør alle ingredienserne til flødedressingen sammen i en skål, og smag den til.
Snit spidskål i tynde strimler. Rens broccolien, del den i buketter, og hak dem mellemfint. Skær broccolistokken i i papirtynde skiver.
Vend spidskål og broccoli sammen med flødedressingen.
Rist hasselnødderne på en tør pande, og hak dem meget groft. Vend tranebær og grofthakkede hasselnødder i broccoliblandingen.
Pisk ægget sammen med en gaffel i en dyb tallerken. Bland sesamfrø, salt og peber sammen i en anden dyb tallerken.
Vend rødspætterne i æg og herefter i sesamblandingen. Steg dem i rigeligt smør og/eller olie på en pande i ca. 4 minutter på hver side, til de er gyldne.
Servér rødspætterne med mormorslaw, groft brød og citron skåret i både.
Tip!
Rødspætter kan også paneres i rasp, fuldkornsmel eller polentagryn.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk