Paneret rødspætte med bagte gulerødder og grøntsagsremoulade
Glæd dig til at sætte tænderne i de let karamelliserede gulerødder, hjemmelavet remo og sprødstegte rødspættefileter. Det siger knas og crunch og mmm.
![Paneret rødspætte med bagte gulerødder og grøntsagsremoulade](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/paneret-rodspaette-med-bagte-gulerodder-og-grontsagsremoulade_3653.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.337158203125&fp-z=1)
31-60 min.
(0)
May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Line Falck
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner