Paneret kyllingeschnitzel med stegte kartofler og tomatsalat
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Line Falck
Skift den klassiske wienerschnitzel ud med kylling, og servér den med skønt og skarpt tilbehør.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Skyl kartoflerne, og skær dem i tynde skiver. Læg dem på en bageplade med bagepapir, dryp med olie, og krydr med salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 30 minutter.
Vend kyllingefileterne i sammenpisket æg og rasp. Krydr dem med salt og peber. Steg fileterne i smør og olie på en pande, til de er lysebrune. Tag dem af varmen, og steg dem færdige i ovnen ved 180° i 15-20 minutter.
Hak basilikum fint, og rør det sammen med mayonnaise.
Skyl tomaterne, og skær dem i både. Drys med friske basilikumblade, dryp med olie, og krydr med salt og peber.
Skær citronen i skiver, og anret 1 skive citron oven på hver schnitzel sammen med lidt revet peberrod og evt. 1 ansjos. Servér straks sammen med stegte kartofler, tomatsalat og basilikummayonnaise.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på wienerschnitzel med kalv
Powered by Froala Editor