Paneret kyllingeschnitzel med stegte kartofler og tomatsalat

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Skift den klassiske wienerschnitzel ud med kylling, og servér den med skønt og skarpt tilbehør.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Skyl kartoflerne, og skær dem i tynde skiver. Læg dem på en bageplade med bagepapir, dryp med olie, og krydr med salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 30 minutter.
Vend kyllingefileterne i sammenpisket æg og rasp. Krydr dem med salt og peber. Steg fileterne i smør og olie på en pande, til de er lysebrune. Tag dem af varmen, og steg dem færdige i ovnen ved 180° i 15-20 minutter.
Hak basilikum fint, og rør det sammen med mayonnaise.
Skyl tomaterne, og skær dem i både. Drys med friske basilikumblade, dryp med olie, og krydr med salt og peber.
Skær citronen i skiver, og anret 1 skive citron oven på hver schnitzel sammen med lidt revet peberrod og evt. 1 ansjos. Servér straks sammen med stegte kartofler, tomatsalat og basilikummayonnaise.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar